Katie Alice: 2017-es újdonságok

A sikeres gyűjtemény egy új mintával bővül, amely a Festival Folk nevet kapta. Katie Alice kimondottan nyári teázásokhoz a szabadban, kerti összejövetelekhez ajánlja. Üde, vidám színek és formák jellemzik a népi motívumokkal díszített csészéket, bögréket, tányérokat. Katie Alice a skandináv stílus nagy rajongója, a bohém vidéki életmód szerelmese. Mellesleg a színes üvegből készült vizes poharak is gyönyörűek, bármelyik másik Katie Alice kollekcióhoz is illenek.

A Vintage Indigo kék rózsáit, pöttyeit és kockás mintáját nem kell bemutatni. A 2016-os év nagy slágere olyan darabokkal egészül ki, amelyekkel a sütést, a főzést és a tálalást is színesebbé tehetjük.

Katie Alice kedvence a Ditsy Floral. Amikor pár évvel ezelőtt elkészültek a kollekció első darabjai, azonnal nagy sikert arattak a shaby chic irányzat kedvelői között. A finom apró virágminta, a lágy színek, kecses formák és az arany szegély különleges eleganciát kölcsönöznek a bögréknek, csészéknek és a többi kiegészítőnek. A gyűjtemény új színekkel bővült és új formákkal: lapos- és mélytányér, kancsó, kínáló és süteményes lapát.

Az újdonságok folyamatosan érkeznek, a teljes paletta tavasztül kapható lesz az üzletünkben!

Fotók: Creative Tops

Vissza a bloghoz